(Фото) Профилот на Лила Филиповска на Инстаграм е најпосетен во Македонија

Ако се прашувавате кој е најпосетениот профил на Инстаграм во нашата земја, одговорот е многу едноставен. Познатата водителка Лила Филиповска е далеку на врвот на листата на најпосетени профили на Инстаграм, но и со најмногу следачи.

Филиповска може да се пофали со скоро 200.000 следбеници на Инстаграм, што всушност претставува огромна бројка според бројот на жители во нашата земја.

Коментари

Популарно