(Фото) Елена Стојановска: „Да ми кажеше некој дека некогаш вака ќе водам емисии...“

2020та година како започна изгледа така ќе и заврши – со коронавирусот. Оваа година ќе се памети по короната која владее во светот и никако да исчезне.

Токму таа, ни го промени животот, ни ја промени новата реалност и со месеци живее со заштитни маски, средства за дезинфекција, ограничени во движење, во патување, прослави, концерти….

Македонската водителка Елена Стојановска ги почитува правила и мерките за заштита. Така секогаш кога е на својата работна позиција носи маска или визир.

Деновиве во кусите приказни на „Инстаграм“ објави фотографија од студио и покажа дека емисијата ја води со визир, а во описот напиша:

„Да ми кажеше некој дека некогаш вака ќе водам емисии..Ама тоа е“, напиша таа.

Коментари

Популарно