(Фото) Влатко со синот на кафе во маало

Македонскиот гитарист Влатко Стефановски деновиве напорно работи на новиот албум насловен како „Taftalidze Shuffle“, кој е продолжение на успешната соработка со најголемата дискографска куќа во регионот – Croatia Records.

Тој вчера го искористи топлото сонце и заедно со синот Јан да одмори и да отиде на кафе-пауза, па откако  објави фотографии од нивното уживање, многумина му комнтираа  „Тафталиџе држава, тооо царе“. .

Коментари

Популарно