(Фото) Сопругата на шеф Марк собра многу комплименти за изгледот

Шеф Марк од емисијата „Брза кујна“ е многу активен и на социјалните мрежи каде често споделува вкусни рецепти, но и фотографии од приватноста.

Зимава, тој и неговата сопруга Василка беа и во Маврово од каде споделија нивни заеднички фотографии.

Она што на сите им го привлече вниманието е изгледот на неговата сопруга, која се гледа дека навистина се грижи за својата фиругра.

Таа во тесните црни фармерки изгледа како манекенка со долгите и витки нозе.

Погледнете:

Коментари

Популарно