(Фото) Сите гледаат во џиновските силикони на Сораја

Српската старлета Сораја Вучелиќ е една од најпознатите старлети на Балканот, која прва започна со таа „професија“ на овие простори.

Од првото појавување на Сораја во јавност, до денес, старлетата има направено драстични промени на своето тело и лице и скоро веќе и не наликува на себеси.

Градите и зголеми толку многу, што нејзината глава е буквално помала од нив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

На сите нејзини фотографии на социјалните мрежи, таа изгледа како нереална кукла, што го отвора прашањето дали Сораја претерува со фотошопот или навистина естетската хирургија ја довела до овој резултат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Сепак, она што најмногу привлекува внимание се нејзините огромни силикони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Коментари

Популарно