(Фото) Еден куп цвеќиња и згодно момче кое разголено танцува додека прави чај

На многу девојки би им се допаднала сцената што Никол Шерцингер ја најде во нејзината кујна на Денот на вљубените.

Ја дочекаа цвеќиња, вино, балони, торти, чоколади, подароци ... и над сето тоа, веднаш до мијалникот, мускулестото момче Том Еванс, со кого ужива во љубовта подолго време.

"Се разбудив со танц проследен со чаша чај ... Среќен Ден на вљубените! Без разлика дали се сакате себе си или некој друг, запомнете дека сте сакани и имајте благословен ден", им рече Никол на своите придружници.

Згодниот Том очигледно бил многу инспиративен додека бил во кујната, а има и голема среќа што покрај себе ја има една од најпосакуваните жени на светот.

Коментари

Популарно