(Фото) Тамара и Тијана најавија заеднички он-лајн концерт

По подолго време сестрите Тијана И Тамара објавија заеднички проект, а најавата зачинија со интересни и секски фотографии.

Имено тие најавија заеднички онлајн концерт, а објавија фотографии на кои позираат заедно.

Тамара облечена во секси бордо комбинација, а Тијана во црно и со кожна јакна позираат ноќе, а на прв погле се чини дека се работи за шума, на што Тамара одговори на еден од коментарите, па се пошегува и рече дека го барале волкот.

Коментари

Популарно