Недела на можности за кариера за оние кои имаат познавања од компјутерските технологии. Semos Education, Allocate, ProtonMail и Quantox ги прошируваат своите тимови!

Изградете кариера во компании кои стимулираат талент, позитивни вредности и тимска работа. Различни типови на работни позиции од светот на компјутерските технологии каде нема само да се вработите, туку и ќе ја имате можноста да се надградувате себе си и да растете заедно со компаниите.

Quantox е компанија која се занимава со web development и it consulting. Во превод, компанијата постои за постојано да развива решенија кои одговараат на потребите на клиентите. Во овој тим единствено што може да ви се случи е да почнете да се стремите кон најдобрата верзија од себе си.

Имаат отворено 4 работни позиции, односно 2 места за платена пракса:

ПРАКСА ЗА REACT ДЕВЕЛОПЕР

ПРАКСА ЗА PHP ДЕВЕЛОПЕР

REACT DEVELOPER

PHP DEVELOPER

Семос Едукација ја има задачата да развива типови на курсеви за голем број корисници кои имаат различни нивоа на познавање на компјутерските технологии. Компанијата посветува особено внимание на сосработката со институциите и други компании за чии вработени организира наменски курсеви за подигнување на нивото на знаење компјутерски технологии.

Имаат отворено едно работно место, но доволно вредно да се погледне:

.NET DEVELOPER/JUNIOR .NET DEVELOPER/REACT JS DEVELOPER

ProtonMail се научници, инженери и развивачи кои ги собира заедничката визија за заштита на граѓанските слободи преку Интернет. Ова е причината зошто ја создале ProtonMail, лесна за употреба безбедна услуга за е-пошта со вградена енкрипција од крај до крај и најсовремени безбедносни карактеристики. Нивната цел е да изградат Интернет кој ја почитува приватноста и е безбеден од сајбер напади.

Имаат отворено 7 работни позиции:

.NET/C# DEVELOPER

AUTOMATION QA ENGINEER

CUSTOMER SUCCESS SPECIALIST

VPN TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST

VPN CUSTOMER SUPPORT

TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST

WORDPRESS & STATIC WEBSITE DEVELOPER

Алокејт софтвер е водечки меѓународен снабдувач на решенија за работна сила во здравствените сектори, одбраната и поморските сектори. Со над 800 клиенти и еден милион вработени распоредени дневно, Алокејт им служи на најголемите јавни и приватни институции ширум светот преку поддршка на оперативните и административните потреби на професионалците низ сите здравствени установи. Најдобрите решенија на Алокејт овозможуваат испорака на безбедна и ефективна нега по оптимална цена, помагајќи им на здравствените организации да ги имаат вистинските луѓе на вистинското место во вистинско време.

Имаат отворено 2 работни позиции:

JUNIOR SOFTWARE ENGINEER

SOFTWARE ENGINEER

Можностите за кариера се пред вас, ваше е само да ја изберете својата насока.

Коментари

Популарно