(Фото) Видовме многу, но ваква маска во градски автобус досега не сме виделе

Од почетокот на пандемијата можевме да видиме разни маски. Некои биле добро импровизирани, а некои не На линијата 72. во белградски автобус се појавил човек со необична маска која очигледно ја направил сам.

Маската има две пластични цевки и платно низ кои поминуваат пластиките. Фотографијата е објавена на Инстаграм и многу брзо стана вирална, а многумина се смееја на креативноста на момчето.

Коментари

Популарно