(Видео) Џони Деп пцуе на српски јазик, сите се смееја

Во најавата за документарниот филм „Крека: Ловец на соништа“, Џони Деп пцуеше на чист српски јазик и ги насмеа сите на сетот.

Деп го објави документарниот филм во режија на Слободан Иветиќ во друштво на најпознатиот српски сценограф Миљен Крековиќ Крека:

„Је*и га! Ајде да се опиеме“, рече холивудскиот актер на српски јазик и со тоа ги воодушеви присутните, но и оние што ја гледаа оваа објава.

Коментари

Популарно