(Видео) Бебе му падна од раце на свештеникот и удри во мермерната плоча

Непријата ситуација се случи среде крштевка во САД. Среде крштевањето на свештеникот, бебето му падна од раце на мермерната основа.

Несреќното дете падна точно на лицето и во малку вода што беше таму и веднаш се расплака, а мајката веднаш изреагира,го зграпчи и го завитка со крпа.

За среќа, бебето поминнало без повреди, но оваа сцена ја замрзнува крвта во вените и воопшто не е пријатна за гледање.

Коментари

Популарно