Аларм дека куќата ви е полна со негативна енергија

Ви презентираме некои од најефикасните методи за да ви помогнеме да ја исчистите куќата од сè што оди наопаку.

Повеќето луѓе редовно го чистат физичкиот хаос што го прават секој ден, но повеќето не се свесни дека истото треба да се направи и со енергетскиот хаос!

Од време на време е добро да се отстрани негативната, хаотична енергија што ве опкружува. Просторот ќе биде полесен, посветлен и креативен, а вие и вашето семејство ќе се чувствувате подобро.Еве кога мора да ја исчистите енергијата на вашиот дом:

Кога имате лош ден

Негативната енергија во вашиот дом се храни со овие чувства и се зголемува неконтролирано.Ако бевте болни.Со стресот што го чувствувате под временските услови, физичката состојба внесува негативна енергија во просторот околу вас.По загубата

Чистењето за време на тагата може да ви помогне да ја надминете болката и да ви дадете сила да продолжите напред.

После расправија со партнерот

Рековте некои работи, а тој го рече истото. Кога несогласувањето ќе заврши, време е да се исчисти воздухот – буквално.За време на секоја голема животна промена.Нова работа, партнер, домашно милениче, бебе кое доаѓа … Бришењето на старата создава простор за нова енергија.

Коментари

Популарно