30 МРТВИ ВО ТЕТОВО, меѓу нив и пациенти, но и медицински персонал!

Неофицијално според телевизија Сител, вечерва во пожарот во ковид болницата во Тетово починале околу 30 жртви.

Меѓу нив имало и пациенти, но и медицински персонал.

Инаку и екипи од против пожарната единица во Скопје учествувале во гаснењето на пожарот, а дел од пациентите се пренесуваат и во Скопје на соодветен третман.

Коментари

Популарно