(Фото) Оваа Македонка беше симбол за природна убавина

Елеонора Миљковиќ е убавата Македонка која беше дел од „Задруга“.

Таа ја освои публиката на Балканот со својата природна убавина.

Работи како модел, а се пробива и на српскиот пазар.

Но, според последните нејзини фотографии на социјалните мрежи, покажа дека го променила својот изглед драстично.

Елеонора или Нора како што сите ја викааат, секако изгледа убаво.


Но, се чини дека со бројните естетски корекции таа наместо да ја истакне природната убавина, почна да изгледа вештачко – како кукла.

Коментари

Популарно