(Фото) Морија Милс: „Немам другарки затоа што нивните мажи ме посакуваат“

Ѕвездата на Инстаграм, 27-годишната Морија Милс од Њујорк раскажала дека нема другарки затоа што нивните партнери сакат да бидат со неа.

-Сите жени имаат група пријателки. Јас немам дури ниедна, иако сакам, вели таа. -Немам ниедна другарка. Сите ме избегнуваат заради нивните мажи, тврди таа.

-На Инстаграм ме следат повеќе од 100.000 луѓе, но во реалноста сум многу осамена, а посебно ми фали женско друштво. Секогаш сум сама, немам најдобра другарка затоа што повеќето жени ме осудуваат поради мојот изглед, а и се плашат за нивните момчиња и мажи. Јас сум многу љубезна и фина, дури и повлечена, но жените ме заобиколуваат. Многу грешат, затоа што сум многу скромна и повлечена, вели Морија.

Коментари

Популарно