Канје ја отследи Ким Кардашијан на социјалната мрежа „Инстаграм“

Канје Вест ја отследи Ким Кардашијан на социјалната мрежа „Инстаграм“. Шест месеци после поднесувањето на документите за развод, поточно од денеска, Ким веќе не е меѓу 12-те профили кои Канје ги следи на оваа социјална мрежа.

Вест, пред неколку месеци ја отследи Ким и нејзините сестри и од социјалната мрежа „Твитер“. Инаку, Ким и Канје врската ја започнааа во 2012 година, од 2014 беа во брак и имаат четири деца.

Коментари

Популарно