(Фото) Ова е најдобро облечена жена на светот

Популарната пејачка Лејди Гага е најдобро облечена личност во 2021 година според магазинот Пипл. Имено, Гага е наречена икона, а на сите ни е јасно и поради што.

Слободно можеме да кажеме дека поместува граници, го носеше она на што малкумина би се осмлиле и поставува нови трендови.

Недостигот на настани и црвени теписи, пејачката не ја псречија да својот стил го крене на високо ниво.

Во последно време можевме да ја видиме во нешто поелегантни изданија, па така денес Гага важи за најдобро облечена личност оваа година.

Коментари

Популарно