(Видео) Адел во солзи, се сретна со својата наставничка по долги години

Познатата пејачка со прекрасен глас Адел, на својот настан се расплака неконтролирано. Поводот за нејзиното плачење е, изненадувањето кое и беше приредено.

Од публика испадна нејзината наставничка по англиски јазик која и предавала на Адел која имала само 12 години. За споредба, денеска Адел има 33 години. 

„Ти благодарам што ми го промени животот“ - и рече пејачката на својата наставничка, додека двете се прегрнуваа во солзи, изненадени што се гледаат по толку години. 

За оваа емотивна средба, излишни се зборови, погледнете го видеото сами и уверете се.

Коментари

Популарно