(Видео) Уличен музичар во Пекинг пее песна од македонската музичка ѕвезда Тоше Проески

Талентиран музичар сред Пекинг пее хит од македонската музичка ѕвезда Тоше Проески. Видеото е објавено на социјалната мрежа „Инстаграм“ и гласот на овој музичар е прекрасен.

Видеото одекна на социјалните мрежи и ги изненади сите граѓани на нашата земја. Уверете се и сами во неговиот талент и ова несекојдневно музичко случување. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 王小虫 (@wang_xiao_chong)

Коментари

Популарно