(Фото) Принова во семејството на македонскиот пејач

Популарниот македонски пејач соопшти прекрасна вест.Димитар Андоновски и неговата сакана ќе добијат уште едно дете.

Тие веќе го имаат инот Михаил, а Димитар сега соопшти дека повторно очекуваат син. „Ајде мало братче доаѓај ... едвај чекаме да те запознаеме“, стои во емотивната фотка на Инстаграм.

Коментари

Популарно