(Фото) Ирена Спасовска позираше во ноќница, деколтетот во прв план

Популарната македонска фолкерка, Ирена Спасовска со новите фотографии ја „скокотна“ фантазијата кај посилниот пол.

Ирена позираше во црвена сатенска ноќница, во празничен амбиент.

Погледнете ја:

Коментари

Популарно