(Видео) Владо Јаневски: Јас сум волк самотник, немам ни жена, ни куче, ни маче

Владо Јаневски е македонска музичка ѕвезда, во ексклузивно интервју за естрадниот магазин Бекстејџ неколку пати досега има изјавено дека генерално слабо се дружи со луѓе, научил да му биде забавно сам со себе, а неговата куќа ја вика тврдина.

Jаневски е познат по тоа што пишува најубави љубовни стихови.За своите песни, тој вели дека се автобиграфски и секоја од нив има некоја своја приказна.Во последното интервју кое го даде за магазинот зад сцената Јаневски ги откри сите тајни кои се поврзани за најлудата ноќ и за тоа кога тој престанал да верува во дедо мраз, но и откри една анегдота од новогодишен настап.

Коментари

Популарно