(Фото) Ќерката на Хелена Роза во провокативно издание

Ќерката на некогашната македонска водителка Хелена Роза, уште еднаш покажа со што располага.

Кјара Гоља порасна во вистинска убавица, која на големо чекор напред и реди успеси во кариерата. На нејзината убавина и облини ниту еден маж не може да остане рамнодушен.

Коментари

Популарно