Македонската водителка стана мајка по вторпат

Познатата водителка Милена Антовска Станковска вторпат стана мајка.
Милена на Василица роди ќерка, еден ден откако таа самата славеше роденден.

Ова е втора ќерка на водителката, а пред четири години со сопругот Гордан, ја добија Лана Марија.

Честитки за нејзиното породување пристигнуваат од сите страни на социјалните мрежи. 

Коментари

Популарно