(Фото) Македонска пејачка „скршена од болка“

Пејачката Јулија Maчиевска уште пред две години откри дека нејзината ќерка се бори со опасен рак на дојка и дека е онколошки пациент.

Утрово Јулија, преку Фејсбук повторно им се обрати на своите пријатели и откри дека нејзината ќерка во моментов е на онкологија и ги повикува сите да се молат за нејзиното здравје.

„Драги мои пријатели, помолете се за моето девојче, мојата хероина, мојата светлина. Молете се за Божјо чудо, затоа што Андријана во болка се бори за својот живот на Клиниката на онкологија. Верувам дека Бог ќе направи чудо, бидејќи за Бог е се возможно. Секој на свој начин испратете љубов, испратете молитва, да го крене моето девојче“, напиша Јулија во својата објава, каде во коментари добива само поддршка од нејзините следбеници.

Коментари

Популарно