(Фото) Црногорската пејачка завршила во кревет со 11 години помлад Естонец на Евровизија

Изборот за песна на Евровизија е одбележан со многу музика, но и собири на музичари од сите делови на Европа, па меѓу двајца од нив, годинава се родија посебни симпатии, пишуваат медиумите.

Според тамошните медиуми, во Торино последните денови одекнуваат насмевките на црногорската претставничка Владана Вучиниќ и 11-години помладиот Естонец, Стефан, а дека хемијата е очигледна можат да посведочат сите оние кои биле во нивно друштво.

Владана и Стефан се запознале во Романија и се дружеле за време на националните избори за „Евровизија“. Овде се развило пријателството кое очигледно и судејќи според изјавите на нивните пријатели прераснало во нешто повеќе.

Коментари

Популарно