Тамара Ѓуриќ: „Сузана Манчиќ е вистинска старлета“

Старлетата Тамара Ѓуриќ минатата недела ја разбранува јавноста поради веста дека нејзиниот девер наводно демолирал возила и перална на парцелата за автомобили што Тамара ја има со сопругот.

Старлетата не сакаше да зборува за тоа, но зборуваше за други теми и личности, а меѓудругото ја спомена и Сузана Манчиќ.

”Сузана Манчиќ е вистинска старлета. Тоа секако е за пофалба. Таа прави се, а не прави ништо посебно. Работи кога сака и што и се прави. Старлета е поим за пофалба за мене, мултиталентирана личност. , а тоа што медиумите и дел од јавноста ги нарекуваат проститутките старлетите, тоа е друга работа. Јас сум старлета. Дека Сузана е остварена убава жена.Играше споредни улоги,пееше и беше добра во тоа.А што се ќе ѝ се јавиш кога го направи сето ова? Од старлета од помладата генерација „Јас сум најуспешна. Не знам дали ќе го достигнам нејзиното ниво, сега не размислувам за тоа“,вели Тамара.

Коментари

Популарно