(Видео) Претседателката на ДКСК, се израдува сред седница: „Станав баба“

Претседателката Билјана Ивановска попладнево додека се одржуваше седницата на Антикорупциската комисија доби порака на нејзиниот телефон и среќна објави:

На ова доби низа честитки од нејзините колеги, а целата седница се пренесуваше јавно на каналот на кој ДКСК ги одржува седниците.

Коментари

Популарно