(Фото) Погледнете ги Ед Ширан и неговиот двојник

Неверојатна сличност е забележана меѓу популарниот пејач Ед Ширан и едно момче од Олдам, кое било изненадено во Манчестер.

„Би-би-си Манчестер“ објави дека момчето во градот морало да биде заштитено од обезбедувањето затоа што луѓето го „нападнале“ за да направат селфи со него.

Вес Бирн од Олдам кажа дека „воопшто не било лошо да добиеш статус на ВИП-личност“.

Коментари

Популарно