16 годишна девојка се фрлила од прозор

Тежок инцидент на СКОПСКАТА КЛИНИКА: 16 годишна девојка се фрлила од прозор

A.Ш. родена 2006 година денеска се фрлила од прозор од Клиниката за психијатрија во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје, објави порталот Локално.мк

– По инцидентот, таа се здобила со тешки телесни повреди и моментално се наоѓа на КАРИЛ-Клиника за анестезија, реанимација и интензивно лекување, објави Лoкално.мк повикувајќи се на информации од Министерството за внатрешни работи (МВР).

Коментари

Популарно