ФОТО: Со жешките облини заработува и по 28.000 долари на секоја објава на Инстаграм

Вио денешно време, на социјалните мрежи, а посебно на „Инстаграм“ има милиони профили со згодни девојки кои со задоволство ги покажуваат своите атрибути.

Меѓутоа, една од нив многу добро заработува од такви објави.

Американката со азиско потекло Џоџо Ван Саути е прогласена е за најзгодна девојка на Инстаграм.

Таа дури и нема фотографија на која е облечена, а на овој начин заработува од 16 000 до 28 000 долари по објава.

На спомнатата социјална мрежа има преку 10 милиони следбеници.

Коментари

Популарно