ВИДЕО: Диви свињи се шетаат во скопски Жданец

Диви свињи речиси секоја вечер се шетаат во скопската населба Жданец. Жителите ги гледаат често, а еден од нив успеа да ги сними и да ни прати видео.

До сега немале никаков проблем со нив, ниту нападнале некого, ниту направиле некаква материјална штета. Но сепак станува збор за диви животни и ги предупредуваат соседите да внимаваат.

Коментари

Популарно