И Лепа Брена да им позавиди – Хрватските навивачи се хит во Катар

Навивачите на светскиот вицешампион Хрватска сега засега се победници на Светското првенство, откако тие во арапската држава дојдоа облечени како шеици.

Групата „Ми Хрвати“ се облекоа во белата традиционална облека на шеиците со мала измена, на нив ја имаат и црвената шаховница. Околу 3.000 навивачи од Хрватска се очекува да бидат присутни во Катар.

Коментари

Популарно