(Видео) Навивачка ги покажа градите додека нејзиното момче се препоти пред сите

Англија отвори на спектакуларен начин, па навивачите на оваа селекција имаа причини за задоволство и славје, па и на еден чуден начин.

Овој пат во центарот на вниманието се најде навивачка на англиската репрезентација.

Девојката која под маичката не носеше градник, по громогласните овации на фановите кои ја опкружија, ги воодушеви покажувајќи им ги градите.

Тоа е мала радост за Британците кои поради ограничувањата во Катар не можат да го консумираат алкохол.

Коментари

Популарно