Погледнете која му е вистинската цел на капачето кое сите ги фрламе

Сите сме добро запознаени со пакувањето на сончогледово масло. Кога го отвораме шишето, повеќето од нас го фрлаат заштитното капаче што го гледаме по одвртување на пластиката. Дали знаевте дека тој всушност има цел?

Многу луѓе навистина не мислеа дека приклучокот е за ништо – но блогерката Сара Вуручиќ ни ја покажа својата цел.

Таа пишува за родителство, но често покажува корисни трикови за домаќинството.

Сега, на ТикТок, таа полуде многу луѓе со кратко видео – затоа што ни посочи дека заштитното капаче за масло е дизајнирано да не се фрла, туку да се користи мудро.

Имено, вие всушност треба само да го превртите и да го вратите на отворот на шишето, бидејќи на тој начин излегува помалку масло кога ќе го истурите на саканото место.

– Не знаев за ова 25 години. Колку години имавте кога дознавте за што служи заштитното капаче ?, ги прашала нејзините придружници.

@saravurusicc #duet? #fyp ♬ Oh No - Kreepa

Коментари

Популарно