Отворени нови работни позиции во Офис Плус, Халкбанк, Зегин и многу други!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на дистрибуција: трговија на големо и мало, продажба по каталог и работи на решение за продажба преку веб шоп.

Моментално вработува:

ВОЗАЧ
ПРОДАЖЕН РЕФЕРЕНТ EAST GATE

УНИКА ЛАЈФ АД Скопје е друштво за осигурување на живот кое на македонскиот пазар на осигурување постои уште од 2011 година, и е дел од UNIQA GROUP AUSTRIA која е лидер на Австрискиот осигурителен пазар уште од 1811 година.

Моментално вработува:

РЕФЕРЕНТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ –ВЕЛЕС
АГЕНТ ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

ХАЛКБАНК е еден од најголемите и најсилни брендови на македонскиот финансиски пазар. Како најбрзорастечка банка на пазарот, Халкбанк АД Скопје денес значи и: Вработување за над 710 вработени. Широка мрежа од 45 филијали. Широка мрежа на банкомати и активни ПОС-терминали достапни кај бројни трговски партнери.

Моментално вработува:

САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
РЕФЕРЕНТ ЗА КРЕДИТНА АНАЛИЗА
РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА
САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА

Вабтек МЗТ АД Скопје, дел од интернационалната Wabtec Corporation и лидер во производството на сопирачки системи за железнички возила.

Моментално вработува:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА АНАЛИЗА НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ ТРОШОЦИ

Singular е етаблиран бренд во iGaming индустријата кој развива решенија кои се истакнуваат со нивната флексибилност, доверливост и иновативност. Овие три клучни аспекти го обликуваат како конкурентен фактор на пазарот.

Моменталновработува:

OFFICE MANAGER

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Моментално вработува:

ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР / СКОПЈЕ
ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР / ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
ВОЗАЧ НА ПАТНИЧКО МОТОРНО ВОЗИЛО

Magna International Inc. е водечки глобален снабдувач во автомобилската индустрија посветени на испорака на нови решенија за мобилност и технологија што ќе го променат светот.

Моментално вработува:

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО
PAYROLL SPECIALIST
PROCESS TECHNICIAN IM

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден е белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден.

Сите активни работни позиции од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА можете да ги најдете ТУКА.

Леар Корпорација компанијата која се занимава со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ во Тетово.

Моментално вработува:

СМЕТКОВОДИТЕЛ
ТЕХНИЧАР ЗА КВАЛИТЕТ
ИНЖЕНЕР ЗА СИСТЕМИ ЗА КВАЛИТЕТ
ПЛАНЕР ЗА МАТЕРИЈАЛИ

Доколку сеуште сте во потрага по вашето иеално работно место, сите останати активни огласи за вработување можете да ги најдете ТУКА.
 

Коментари

Популарно