Отворени нови работни позиции во ХАЛКБАНК, ГУЛЕРМАК, Цементарница УСЈЕ и многу други!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

НЕХО ИСНИ Д.О.О.Е.Л. е компанија специјализирана за продавници за разни прехранбени производи.

Моментално вработува:

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Krusel e-Store – совршен избор за вашиот дом. Овластен увозник за повеќе брендови на алати, апарати за домаќинство, велосипеди.

Моментално вработува:

ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА

ХАЛКБАНК е еден од најголемите и најсилни брендови на македонскиот финансиски пазар како најбрзорастечка банка на пазарот.

Моментално вработува:

РЕФЕРЕНТ ЗА РАБОТА СО ГОТОВИНА

Аспектус Фарма е иновативна и кооперативна компанија со висок интегритет, што и овозвожува високо квалитетно производство на лекови и воспоставување партнерства со глобалните фармацевтски компании за да обезбеди широк асортиман на производи на пазарите во Русија, Балканот и земјите на Европската Унија.

Моментално вработува:

КВАЛИФИКУВАНО ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА СТАВАЊЕ НА СЕРИЈА НА ЛЕК ВО ПРОМЕТ

B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.

Моментално вработува:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА СКОПЈЕ

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени.

Сите активни работни позиции од Тинекс можете да ги најдете ТУКА.

Гентерм е глобална, иновативна компанија –лидер во областа на термални технологии. Креира, развива и произведува уреди за греење, ладењеи вентилација за клиенти од целиот свет.

Моментално ваработува:

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST
PROCESS ENGINEER
APQP ENGINEER

GÜLERMAK има широк спектар на услуги е прилагоден да ги задоволи уникатните потреби на преференциите на своите клиенти, кои вклучуваат метро, тунели, железници, HSR, автопатишта трамвај, мостови, вијадукти и хидроелектрични централи, со успешна испорака на повеќе од 30 престижни EPC проекти за метро, трамвај, железница и HSR во Полска, Шведска, ОАЕ, Индија, Турција и Северна Македонија.

Моментално е активно следното работно место:

UTILITY RELOCATION ENGINEER

Цементарница УСЈЕ АД Скопје претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нашите постојани вложувања во производната технологија, започнување и спроведување на разновидни проекти во сферата на заштитата на животната средина, развој на заедницата и останати проекти во областа на Корпоративната Општествена Одговорност се главните придобивки од нашата филозофија на одржлив развој.

Моментално е активно следното работно место:

ПРАКТИКАНТ ВО ПРАВНА СЛУЖБА И СЕКТОР ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ

Нептун е најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа на производи од бела техника, апарати за домаќинство, ТВ/Аудио/Видео, компјутери, телефони, фото апарати и камери, производи за нега и убавина, ладење и греење, во Македонијa.

Моментално вработува:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ВО ШТИП
РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ВО КУМАНОВО

Доколку се уште сте во потрага по вашето иеално работно место, сите останати активни огласи за вработување можете да ги најдете ТУКА.

Коментари

Популарно