Вработување во РАГУЗА ГРУП, DAILY FOOD & WINE, ФЕЈДОМ!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

РАГУЗА ГРУП традиција на доверба, 30 години визионери во угостителскиот бизнис во Македонија.

Моментално вработува:

ПРОДАВАЧ/КА - ТЕХНИЧКО ЛИЦЕ

Daily е урбано место во градот каде ќе можете да го доживеете вистинскиот вкус на вашите омилени јадења и пијалаци.

Моментално вработува:

ПОМОШНИК ГОТВАЧ/КА
ГОТВАЧ/КА
КЕЛНЕР/КА
САДОМИЈАЧ/КА

LEAR CORPORATION MACEDONIA компанија која се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово.

Моментално вработува:

PRODUCTION PLANNER
OPERATORË NË PRODHIM
ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

TRANSCOM MACEDONIA е специјализирана компанија за искуство со клиенти, продажба и маркетинг преку гласовни и дигитални канали.

Моментално вработува:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ИЗЛЕЗНИ ПОВИЦИ НА ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК - РАБОТА ОД КАНЦЕЛАРИЈА ИЛИ ОД ДОМА
СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија.

Сите активни работни позиции во Кромберг и Шуберт можете да ги најдете ТУКА.

ФАБРИКАТА ФЕЈДОМ во Скопје е се уште организирана како експериментална производствена лента, со 100 вработени и простор од 4,000 квадратни метри, а која произведува околу 6,000 софи годишно.

Моментално вработува:

ТАПЕТАР

EРИ Корпорација ДООЕЛ Битола е компанија со странски капитал и еден од најголемите светски производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти.

Моментално вработува:

АДМИНИСТРАТОР ВО НАБАВКИ
АДМИНИСТРАТОР ВО ПЛАНИРАЊЕ И ПРОЦЕСИРАЊЕ НА ПОРАЧКИ

B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.

Моментално вработува:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА СКОПЈЕ
АСИСТЕНТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Цементарница УСЈЕ АД Скопје претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нашите постојани вложувања во производната технологија, започнување и спроведување на разновидни проекти во сферата на заштитата на животната средина, развој на заедницата и останати проекти во областа на Корпоративната Општествена Одговорност се главните придобивки од нашата филозофија на одржлив развој.

Моментално вработува:

ТЕРЕНСКИ ПОМОШНИК ОПЕРАТОРИ ВО ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДСТВО
МАШИНСКИ ТЕХНИЧАРИ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА МАШИНСКО ОДРЖУВАЊЕ

Се уште невработени?! Сите останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

Вработување во КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО, ЧАГАТАЈ КАБЛО, КАМНИК!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден.

Моментално вработува:

ДОСТАВУВАЧИ
ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Моментално вработува:

МАГАЦИОНЕР
СПРЕМАЧ НА ПРАТКИ - ПИКЕР

Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите.

Моментално вработува:

ПРОДАВАЧ/КИ ВО КАВАДАРЦИ
ПРОДАВАЧИ/КИ ВО ТЕТОВО
ПРОДАВАЧ/КИ ВО ГОСТИВАР

СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP мрежа и отвори канцеларии во Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарија, Романија и Кина каде што има врвни тимови на професионалци.

Моментално вработува:

МРЕЖЕН ИНЖЕНЕР

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден.

Сите активни работни позиции во ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА можете да ги најдете ТУКА.

КБ Прво пензиско друштво произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Северна Македонија и негова основна дејност е управување со пензиските фондови.

Моментално вработува:

JAVA EE DEVELOPER - ORACLE SQL DEVELOPER

Чагатај Кабло е основана во 1998 година и започна со производство и снабдување со кабелски и електрични системи за автомобилската индустрија.

Моментално вработува:

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО

„Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата.

Моментално вработува:

МАШИНСКИ И ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР ЗА ОДРЖУВАЊЕ ВО ПРОИЗВОДСТВО
ПАКУВАЧ ВО ПРОИЗВОДСТВО
ОПЕРАТОР НА МАШИНА ВО ПРОИЗВОДСТВО

Хотел „Hunter’s Lodge Kamnik” е место каде ќе најдете професионална услуга и пријатен амбиент.

Моментално вработува:

РЕЦЕПЦИОНЕР/КА
ХАУСМАЈТОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Се уште невработени?! Сите останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

Вработување во МАКЕДОНИЈАЛЕК, ГРАНИТ, ФЕЈДОМ!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Македонијалек е првата приватна веледрогерија во Македонија. Развојниот пат на Македонијалек датира од 1978 година, а со постојната структура и сопственост на капиталот претпријатието функционира од 1991 година.

Моментално вработува:

ДИСТРИБУТЕР / ВОЗАЧ

LiveDOOH Signkick е иновативна технолошка платформа која им помага на сопствениците на медиуми надвор од дома да го револуционизираат начинот на кој се поврзуваат со огласувачите.

Моментално вработува:

TECHNICAL SUPPORT ENGINEER

Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место!

Моментално вработува:

ПОМОШНИК/ЧКА ЗА ВО КУЈНА
ПРОДАВАЧ/КА НА СЛАДОЛЕД
ПЕКАР/КА ЗА РАБОТА ВО ПРВА СМЕНА

ГД Гранит АД Скопје e најголемиот македонски градежен изведувач, чија основна дејност е изградбата на патишта и автопатишта, бренд кој е препознатлив и надвор од границите на Република Македонија.

Моментално вработува:

РАКУВАЧ НА БЕТОНСКА ПУМПА
ВОЗАЧ НА КИПЕР
ВОЗАЧ НА ЦИСТЕРНА ЗА ВОДА

NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето на човекот.

Моментално вработува:

ОПЕРАТОР ВО CALL CENTAR ЗА ПРОДАЖБА

FAME'S бистро- место за уникатно гурмански искуство, вкусна храна и исклучителна услуга.

Моментално вработува:

КЕЛНЕР/ШАНКЕР

Фабриката ФЕЈДОМ во Скопје е се уште организирана како експериментална производствена лента, со 100 вработени и простор од 4,000 квадратни метри, а која произведува околу 6,000 софи годишно.

Моментално вработува:

ТАПЕТАР

Ел Дорадо 05 ДОО Скопје е основач на брендот "ZIA" кој работи повеќе од 5 години, и е пласиран на пазарот со 4 продажни локации, меѓу кои Г.Т.Ц., Приземје (спроти Жена парк), Т.Ц.Лептокарија (до Зегин од внатрешната страна), Capitol Mall, 1 спрат и East Gate Mall, 1 спрат.

Моментално вработува:

ПРОДАЖБА - EAST GATE MALL
ТЦ ЛЕПТОКАРИЈА - ПРОДАЖБА, ДВЕ СМЕНИ
ПРОДАЖБА - ЛОКАЦИЈА CITY MALL

Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.

Моментално вработува:

МАРКЕТИНГ/ДИЗАЈН СПЕЦИЈАЛИСТ

Се уште невработени?! Сите останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

Популарно