(Фото) Оваа српска пејачка била најсиромашна на естрадата – се омажила за Македонец и живеела од социјална помош

Српската пејачка во минатото беше ѕвезда на продукцијата на „Гранда“, но денес е непрепознатлива.

Таа долги години живее со вереникот и двете деца во Америка. Последниот албум го издаде во 2008 година, по што се пресели во Америка, каде забремени со нејзиниот тогашен вереник Данило.

Со него ја доби и ќерката Барбара, а потоа раскинаа, па пејачката започнала врска со Македонецот Зоран, со кого сега го има и синот Филип.

Пејачката се уште се занимава со пеење, но му се посвети и на синот кој е роден глув.

Станува збор за Аница Миленковиќ.

Во едно интервју таа призна дека во еден период од животот во Америка живеела од социјална помош, по што медиумите ја окарактеризираа како најсиромашна на естрадата.

Коментари

Популарно