Мајли Сајрус се чувствувала виновна за контроверзиите во раната зрелост

Мајли Сајрус откри дека се чувствувала виновна за контроверзиите што ги предизвика во своите дваесетти кога се одвои од имиџот на детска ѕвезда.

Поп-ѕвездата (30) стана тинејџерски идол кога почна да ја глуми насловната улога во ТВ-серијата „Хана Монтана“ во доцните 2000-ти, но неславно го отфрли својот имиџ на каналот на „Дизни“ откога ја напушти серијата со излитени синглови, како We Can’t Stop и Wrecking Ball, додека созреваше во своите дваесетти.

Од 13-годишна возраст таа беше позната како тинејџерски идол кој славно ја водеше „Хана Монтана“ четири сезони. Но, штом реши да се одвои од тоа минато, следуваа бурни реакции.

„Јас, всушност, не сум личност што бара внимание, седам овде како 30-годишна жена“, рече Сајрус во едно неодамнешно интервју. Иако порано чувствувала срам поради вознемиреноста што ја предизвикала, сега смета дека била строго осудувана од другите.

Во најново интервју за британски „Вог“ таа изјави: „Со години носев одредена вина и срам поради тоа колку многу предизвикав контроверзии и вознемиреност. Сега кога сум возрасна, сфаќам колку строго ме судеа. Бев остро судена како дете од возрасните и сега како возрасна сфаќам дека никогаш нема да осудувам дете“.

Коментари

Популарно