Џони Деп ја скрши ногата

На враќање од Кан, Џони си го истегнал зглобот, или така мислел, додека не се испоставило дека го скршил

Имено, по враќањето Деп мислел дека си го шишал скочниот зглоб, но се утврдило дека станува збор за скрешница. Поради оваа причина, актерот мораше да ја одложи најавената турнеја со неговиот бенд „Hollywood Vampires“.

Со него во бендот свират Алис Купер и Џо Пири, а засега сите нивни планирани концерти се откажани.

И покрај тоа, актерот се надева дека по еден месец ќе се опорави и ќе биде подготвен за сцената.

Коментари

Популарно