Вработување во КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО, ЧАГАТАЈ КАБЛО, КАМНИК!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден.

Моментално вработува:

ДОСТАВУВАЧИ
ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Моментално вработува:

МАГАЦИОНЕР
СПРЕМАЧ НА ПРАТКИ - ПИКЕР

Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите.

Моментално вработува:

ПРОДАВАЧ/КИ ВО КАВАДАРЦИ
ПРОДАВАЧИ/КИ ВО ТЕТОВО
ПРОДАВАЧ/КИ ВО ГОСТИВАР

СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP мрежа и отвори канцеларии во Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарија, Романија и Кина каде што има врвни тимови на професионалци.

Моментално вработува:

МРЕЖЕН ИНЖЕНЕР

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден.

Сите активни работни позиции во ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА можете да ги најдете ТУКА.

КБ Прво пензиско друштво произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Северна Македонија и негова основна дејност е управување со пензиските фондови.

Моментално вработува:

JAVA EE DEVELOPER - ORACLE SQL DEVELOPER

Чагатај Кабло е основана во 1998 година и започна со производство и снабдување со кабелски и електрични системи за автомобилската индустрија.

Моментално вработува:

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО

„Гранд – Експорт“ е основана во 1992 година во Скопје и на пазарот во Република Северна Македонија и во регионот на Југоисточна Европа етаблирана како брзорастечка приватна компанија. Формирана е и раководена од професионалци со истакнато искуство и знаења во трговијата и дистрибуцијата.

Моментално вработува:

МАШИНСКИ И ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР ЗА ОДРЖУВАЊЕ ВО ПРОИЗВОДСТВО
ПАКУВАЧ ВО ПРОИЗВОДСТВО
ОПЕРАТОР НА МАШИНА ВО ПРОИЗВОДСТВО

Хотел „Hunter’s Lodge Kamnik” е место каде ќе најдете професионална услуга и пријатен амбиент.

Моментално вработува:

РЕЦЕПЦИОНЕР/КА
ХАУСМАЈТОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Се уште невработени?! Сите останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

Коментари

Популарно