Вработување во РАГУЗА ГРУП, DAILY FOOD & WINE, ФЕЈДОМ!

Денес ви ги издвојуваме најпосетуваните работни позиции од реномирани компании на KARIERA.mk, се надеваме дека ќе го најдете вашето идеално работно место меѓу нив.

РАГУЗА ГРУП традиција на доверба, 30 години визионери во угостителскиот бизнис во Македонија.

Моментално вработува:

ПРОДАВАЧ/КА - ТЕХНИЧКО ЛИЦЕ

Daily е урбано место во градот каде ќе можете да го доживеете вистинскиот вкус на вашите омилени јадења и пијалаци.

Моментално вработува:

ПОМОШНИК ГОТВАЧ/КА
ГОТВАЧ/КА
КЕЛНЕР/КА
САДОМИЈАЧ/КА

LEAR CORPORATION MACEDONIA компанија која се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово.

Моментално вработува:

PRODUCTION PLANNER
OPERATORË NË PRODHIM
ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

TRANSCOM MACEDONIA е специјализирана компанија за искуство со клиенти, продажба и маркетинг преку гласовни и дигитални канали.

Моментално вработува:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ИЗЛЕЗНИ ПОВИЦИ НА ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК - РАБОТА ОД КАНЦЕЛАРИЈА ИЛИ ОД ДОМА
СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија.

Сите активни работни позиции во Кромберг и Шуберт можете да ги најдете ТУКА.

ФАБРИКАТА ФЕЈДОМ во Скопје е се уште организирана како експериментална производствена лента, со 100 вработени и простор од 4,000 квадратни метри, а која произведува околу 6,000 софи годишно.

Моментално вработува:

ТАПЕТАР

EРИ Корпорација ДООЕЛ Битола е компанија со странски капитал и еден од најголемите светски производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти.

Моментално вработува:

АДМИНИСТРАТОР ВО НАБАВКИ
АДМИНИСТРАТОР ВО ПЛАНИРАЊЕ И ПРОЦЕСИРАЊЕ НА ПОРАЧКИ

B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.

Моментално вработува:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА СКОПЈЕ
АСИСТЕНТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Цементарница УСЈЕ АД Скопје претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нашите постојани вложувања во производната технологија, започнување и спроведување на разновидни проекти во сферата на заштитата на животната средина, развој на заедницата и останати проекти во областа на Корпоративната Општествена Одговорност се главните придобивки од нашата филозофија на одржлив развој.

Моментално вработува:

ТЕРЕНСКИ ПОМОШНИК ОПЕРАТОРИ ВО ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДСТВО
МАШИНСКИ ТЕХНИЧАРИ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА МАШИНСКО ОДРЖУВАЊЕ

Се уште невработени?! Сите останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

Коментари

Популарно