Актерот Мето Јовановски ќе биде погребан во понеделник

Комеморација за актерот Мето Јовановски кој почина вчера ќе се оджи во вторник во Драмскиот театар во Скопје.

-Драмски театар Скопје известува дека комеморацијата за актерот Мето Јовановски ќе се одржи во вторник на 21 ноември во 11 часот на големата сцена на театарот, информира театарот.

Посмртните останки на Мето Јовановски ќе бидат изложени во капелата на гробиштата Бутел во понеделник на 20-ти ноември во 11 часот.

Коментари

Популарно