Бубевски: Сторителите ги фатило паника оти се крена јавноста и решиле да го убијат детето

Сторителите ги фатило паника оти се крена јавноста и решиле да го лишат од живот детето а парите да ги бараат подоцна, посочи во одговор на новинарско прашање јавниот обвинител Гаврил Бубевски.

- Имаме искази како дошло излегувањето од контрола за само два часа и убиство на девојчето. Сторителите ги фатило паника оти јавноста во целост беше ангажирана во пронаоѓање на детето, па одлучиле дека парите ќе ги бараат подоцна и го лишиле од живот детето, појасни Бубевски на новинарско прашање.

Коментари

Популарно