Од утре сликање за лични документи во „Пролет“ само со претходно закажување

Денеска последен ден во полициската станица „Пролет“ каде граѓаните може да се сликаат за лични документи без закажан термин.

Од утре пунктот ќе работи со 14 базни станици, но со претходно закажување, ова го потврдија од МВР за Сител.

Коментари

Популарно