(Фото) Вељко и Анастасија повеќе не комуницираат исто

Вељко и Анастасија пораснаа еден до друг. Две години постариот брат ја чувал помладата сестра, а таа се грижела и за него.

Дури и Анастасија е одговорна што Вељко се запознал со Богдана, која е љубовта на неговиот живот и која неодамна му го роди третиот син.

Анастасија веќе извесно време живее во Севиља со својот сопруг Немања Гудељ.

Анастасија кај Немања ја нашла среќата, а Вељко не крие колку е задоволен од изборот на сестра му.

– Не! Не во таа смисла, секој ден се слушам со неа. Го живее својот живот, јас сум многу среќен со нејзиниот избор. Нејзиниот сопруг е легенда, ја гледа како малку вода на дланка и таа е многу подобра таму отколку што би била со нас, реално – изјави неодамна и сега покажа колку е неговата комуникација со сестра му сменета.

Имено, тој на Инстаграм сподели смешно видео на кое се гледа како брат и сестра комуницираат само преку „reels“, без ниту еден збор.

Коментари

Популарно