Вистинската работа за тебе се крие во многубројните огласи на KARIERA.mk, меѓу работодавците и FMS, Quantox, Scalefocus и Magna International.

ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува вашиот објект. Нудат професионални услуги, имаат високо обучен кадар и користат иновативна технологија.

ФМС, исто така, претставува млада компанија со просперитетен тим кој професионално пристапува и одговара на сите предизвици. Компанија ориентирана кон изнаоѓање решенија, со единствена цел – да ви обезбеди квалитет со висок степен на економска оправданост.

ФМС ќе пружи поддршка и професионални совети за вашата компанија во процесот на влез на пазарот во Македонија од самиот почеток па сè до завршување на проектот. Обезбедуваат консултантски услуги за инвестиции и воспоставување на вашиот бизнис во југоисточна Европа. Компанијата соработува со низа меѓународни консултантски фирми од различни индустрии и ќе ви овозможи меѓународно искуство со локални ескпертски познавања и поддршка.

Нивниот тим е тука за да ви помогне да ги постигнете вашите цели и да создадете дополнителни можности и потенцијал за вашата компанија. Ќе бидеме покрај вас во спроведувањето на сите предложени решенија сè до нивна целосна реализација.

Имаат отворено 3 работни позиции:

ВОДОИНСТАЛАТЕР

ХАУСМАЈСТОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР / ЕЛЕКТРИЧАР / ЕЛЕКТРОМОНТЕР

Во Quantox нудат: најсовремен софтвер девелопмент и услуги за развој на веб, создавање модерен дизајн, мобилни апликации, full-time менаџмент на серверот, создавање уникатна содржина преку Интернет или кое било друго специфично барање на нашите клиенти.

Посветени на развој на веб и мобилни апликации, професионалците во Quantox креираат еден посветен тим на технолози, дизајнери, програмери, маркетинг и мрежни стратези со повеќе од една деценија искуство во производство на веб-страници со голем волумен за важни брендови, по дел од цената што би ја платиле за слични услуги во некои други фирми.

Нивниот тим постојано расте и има над 200 високо квалификувани професионалци, повеќето од нив во напредни нивоа. Комбинирајќи ги талентите на нивните вработени можеме со сигурност и доста самоуверено да кажеме дека можеме да развиеме било каков дигитален производ за десктоп, мобилни и VR уреди. Покрај работата на постојните проекти, нашиот тим е посветен на постојана обука и зајакнување на знаењето и искуството, следејќи ги најновите технологии и методологии за работа.

Со секој проект управува посветен Проект менаџер кој служи како една единствена точка за контакт со вас, насочувајќи го целиот процес при поставувањето на јасно дефинирани цели и управување со нашите вработени во модуларен начин за да обезбедиме квалитетно програмирање, модерни дизајни, развој на нативни мобилни апликации, целосен сервер менџмент, уникатно создавање содржина или други специфични услуги со цел да се достигнат и надминат вашите најголеми очекувања.

Сметајте на тимот од Quantox и дозволете да се грижиме успешно за вашите потреби за било каков развој и дизајн во наредните години.

Имаат отворено 5 работни позиции:

IT RECRUITER

NODE.JS DEVELOPER

FULL STACK DEVELOPER

JAVA DEVELOPER

REACT DEVELOPER

Скеил Фокус е компанија за развој на софтвер и дигитални услуги со мисија да им помогнат на клиентите да растат користејќи ги најновите технологии и врвни таленти. Со комбинирање на длабока експертиза за технологија и долгогодишно знаење во индустријата, им помагаат на деловните активности непречено да се движат низ лавиринтот на технологијата. Како една од водечките софтверски компании во Источна Европа, Скеил Фокус обезбедуваат целосен опсег на ИТ консултации и услуги за развој на софтвер, опфаќајќи ги сите фази на производствениот циклус на развој на софтвер. Нивните заеднички вредности ја прифаќаат иновацијата, се стремат кон совршеност, отворена комуникација, агилност и интегритет. Тоа ги тера сите наивни колеги да се чувствуваат како дел од заедницата која сонува големи работи и постигнува уште повеќе.

Имаат отворено 3 работни позиции:

SENIOR QUALITY ENGINEER

DATA ENGINEER

SENIOR PHP DEVELOPER

Magna International Inc. е водечки глобален добавувач на автомобили посветен на испорака на нови решенија за подвижност и технологија што ќе го промени светот. Нивните производи можат да се најдат на повеќето возила денес и доаѓаат од 346 производни операции и 93 центри за развој, инженеринг и продажба на производи во 27 земји. Имаат над 152,000 вработени насочени кон обезбедување супериорна вредност на нивните клиенти преку иновативни процеси и производство од светска класа.

Имаат отворени 4 работни позиции:

MAINTENANCE TECHNICIAN

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО

PRODUCT ENGINEER (POWER FOLD)

PRODUCT AUDITOR

KARIERA.mk е сервис за поврзување на компаниите со кандидатите за вработување и им помага на кандидатите да ја најдат вистинската работа со тоа што може да аплицираат на активните огласи со само 1 клик.

4000 компании веруваат во КАРИЕРА.мк, благодариме за лојалноста!

Комбинацијата на беспрекорна посветеност и прецизната стручност може да создаде платформа за успешен резултат.

KARIERA.mk е токму тоа!

Нашето интензивно присуство на пазарот на труд од скоро 5 години не доведе до бројка од 4000 компании со кои секојдневно реализираме продуктивна соработка.

KARIERA.mk е онлајн сервис за поврзување на компаниите со кандидатите за вработување кој произлезе како резултат на синергијата на тимови со над 15 годишно искуство во IT и HR индустријата со преку 12 милиони прегледи на месечно ниво.

Нашата понуда на услуги се сости од:

Еднократно огласување

Пакет огласи за подолг временски период (6 месеци/1 година)

Маркетинг за вашата компанија

Останатите детали може да ги најдете тука.

Ви благодариме за лојалноста, ова ни дава мотив да создаваме уште повеќе можности за градење кариера кога се работи за иднината на нашите сограѓани.

Бидете како колибри, независни и уживајте во секој миг од животот.

А сега, да се вратиме на работа!

Многу нови работни позиции на KARIERA.mk, меѓу работодавците и Техномаркет, Цементарница Усје, Алокејт Софтвер и Опен Ги Груп

Цементарница УСЈЕ АД Скопје е основана во 1955 година недалеку од копот за лапор северозападно од Скопје. Цементарница УСЈЕ АД Скопје претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нашите постојани вложувања во производната технологија, започнување и спроведување на разновидни проекти во сферата на заштитата на животната средина, развој на заедницата и останати проекти во областа на Корпоративната Општествена Одговорност се главните придобивки од нашата филозофија на одржлив развој.

Имаат отворено 2 работни позиции:

МАШИНСКИ ТЕХНИЧАРИ ВО ОДРЖУВАЊЕ

ПОМЛАД АСИСТЕНТ ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ ВО СЕКТОР ЗА КВАЛИТЕТ

Open GI е специјализирана компанија за софтвер што нуди единствени и широко користени решенија во рамките на осигурителната индустрија. Како и развој и продажба на софтвер на компании низ Велика Британија и Ирска, одат подалеку со обезбедување поддршка и последователна нега што се протега во годините и децениите. Нивните тимови се експерти за разбирање на потребите на клиентите, прилагодувајќи ги според нарачано решение или надвор од продавницата, пред да го имплементираат и да ги сервисираат.

Имаат отворено 2 работни позиции:

IT SYSTEMS ADMINISTRATOR (LINUX)

QUALITY ASSURANCE ENGINEER

Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите.  Првата продавница на брендот Техномаркет е отворена во Скопје,на улица Скупи, на површина од 1.750 м2.Набрзо потоа беше отворен и најголемиот продажен салон на Техномаркет во Скопје - кај Градскиот Стадион во Градски Парк и првиот продажен салон надвор од Скопје - во Битола. Оттогаш Техномаркет почна интензивно да ја шири својата продажна мрежа и да ги доближува своите производи и услуги до сé поголем број на потрошувачи. Денес, Техномаркет Македонија има 19 продажни салони ширум земјава, со тенденција за отворање на уште нови – во сите поголеми градови низ Македонија, сопствена логистичка мрежа  како и онлајн продавница.

Имаат отворено 4 работни позиции:

ТЕХНОМАРКЕТ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КИ ВО ГОСТИВАР

ТЕХНОМАРКЕТ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КИ ВО СКОПЈЕ

COIN CASA ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КА

ПРОДАВАЧ/КИ ВО ГОСТИВАР

Алокејт Софтвер е водечки меѓународен снабдувач на решенија за работна сила во здравствените сектори, одбраната и поморските сектори. Со над 800 клиенти и еден милион вработени распоредени дневно, Алокејт им служи на најголемите јавни и приватни институции ширум светот преку поддршка на оперативните и административните потреби на професионалците низ сите здравствени установи.

Имаат отворено 2 работни позиции:

RELEASE COORDINATOR

ASSOCIATE BUSINESS ANALYST

KARIERA.mk е сервис за поврзување на компаниите со кандидатите за вработување и им помага на кандидатите да ја најдат вистинската работа со тоа што може да аплицираат на активните огласи со само 1 клик.

Популарно