ВИДЕО: Девет милиони прегледи на реакцијата на оваа водителка

Водителката Линатре прекинува да си ја врши својата работа, односно да ги чита вестите, кога ќе слушне како лае куче во студиото – а кучето не само што е внатре во студиото, тоа е токму под нејзиното биро.

“Овде има куче!” – забележува … “Што бара куче во студиовоооо?” – е нејзината реакција, а на крај признава дека сепак повеќе сака мачки.

Коментари

Популарно