ВИДЕО: Работев за нив, а сега станав нивни шеф

Ви го претставуваме новиот музички проект на Струшкиот Трап артист Дики насловен како "Брз Кеш" Дики е 3 години на Македонскава сцена кој од ова година започнува професионално да се занимава со музика од како потпиша договор со ТНТ Продукција.

Наскоро очекувајте многу нови проекти и соработки со познати артисти на овој музички жанр.

Испратено од Јетон

Коментари

Популарно